নাৰিকলৰ লাড়ু
- নীলাক্ষী বৰা
সকলোৱে জনা ৰেচিপি যদিও দিলো দেই বৰ সহজতে বনাব পৰা এবিধ মিঠা ব্যঞ্জন লগতে আবেলি চাহ কাপৰ লগত খোৱাৰ আমেজ ই বেলেগ আলহী আহিলেও দিব পাৰিলে ভাল লাগে এতিয়া ৰেচিপি টো দিছো
সামগ্ৰী---1/ৰুকি লোৱা নাৰিকল এটা
2/চেনী দেৰকাপ
3/ঘিউ একচামুচ
4/পাউদাৰ গাখীৰৰ 100গ্ৰাম ৰ পেকেট এটা
প্ৰণালী--
এটা চাফাচচপেনত ৰুকি লোৱা নাৰিকল খিনি ঢালি দি লগতে চেনী মিলাই বিশমিনিট মান ৰাখি গেছৰ ওপৰত বহুৱাই কম জুইত পাচ মিনিট ভাজি লৈ তাতে ঘিউ পাউদাৰ গাখীৰ মিলাই পোন্ধৰ মিনিট ভাজিব লাগে|
যেতিয়া চচপেনৰ কাষত নাৰিকলৰ গুৰি শুকানকৈ লাগি ধৰিব তেতিয়া গেছ বন্ধ কৰি অকণমান ঠাণ্ডা কৰি মনৰ পচন্দৰ মতে লাড়ু কৰি পৰিবেশন কৰিব লাগে|
Comments
Post a Comment